Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Welcome fosta mea asistenta.
 3. Today
 4.     IMoproL.png

  ZrMXOOf.png

  cRa3ZHn.gif

   

 5. Datorita faptului ca s-a hotarat ca fiecare sugestie sa aiba un topic separat, aici va voi prezenta sugestiile facute pana la acest moment si persoanele ce le-au propus, rugandu-va sa va exprimati o parere. Urmatoarele sugestii vor fi facute dupa modelul din aceasta sectiune prin functia Start New Topic Asadar mai jos avem sugestiile facute pana acum: xTm. leonaRd_ RenuaR Raluca Acestea sunt propunerile facute pana acum de voi, le-am pus pe toate aici pentru a evita crearea unor noi topicuri pentru fiecare sugestie.
 6. Thiss

  Creatii - Jeffrey

  Frumos, ține-o tot așa.
 7. Datorita avalansei de propuneri venita din partea voastra, ceea ce ne bucura, am hotarat ca fiecare jucator ce are o sugestie, sau mai multe, sa faca un topic separat in care stafful si ceilalti sa isi poata spuna o parere, o adjustare sau un motiv pentru care nu se doreste lucrul respectiv pe server. Regulamentul a ramas acelasi, cu mici modificari, precum urmeaza: - nu faceți o propunere/postare in batjocură - păstrați un limbaj decent - in aceasta sectiune nu se posteaza buguri - nu este necesara stresarea administratiei cu privire la o sugestie postata, toate sugestiile sunt citite, insa, nu vei afla daca sugestia ta va fi implementata pe server decat in momentul postarii unui nou update - este permisa o singura sugestie sau mai multe, dar in acelasi topic, in decurs de 48 de ore ( riscati warn ) Pentru fiecare sugestie sunteti rugati sa deschideti un topic nou! Model de postare al unei sugestii: Sugestie: De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului?: Alte detalii:
 8. Nume: RenuaR Care este sugestia dumneavoastră?: Propun adaugarea chatului in partea de jos a primii pagini a forumului. Cum va ajuta această sugestie comunitatea: Va ajuta la socializarea, la circularea mai rapida a unui post facut pe forum, a informatiilor.
 9. In acest topic puteti posta un mesaj in care puteti cere un anumit tip de mod pe care nu reusiti sa il gasiti! Regulament Este permis doar un singur reply dupa modelul impus in aceasta postare Este strict interzis off-topicul, reply-ul dat aiurea, post-hunterul sau orice actiune de genul (ATENTIE: Riscati warn) Puteti cere maxim 2 moduri in fiecare cerere Puteti posta o singura cerere in interval de 48h Model cerere Nume mod(daca stiti): Descriere mod: Poze(daca aveti de unde): IMPORTANT Poza cu modul cerut nu trebuie sa contina reclame! Cererea se face printr-un reply la aceasta postare!
 10. In acest topic fiecare avem dreptul sa ne prezentam liber modurile pe care le folosim, fie ca e vorba de masini, hud, arme, skin, etc. Mai jos o sa va rog sa respectati cateva reguli: Strict obligatoriu ca modurile sa fie insotite de poze/video Nu este obligatoriu link de download, doar daca cineva vi-l cere il dati in privat Puteti sa va dati cu parerea la diferite posturi cu moduri, evitati insa post huntul Modurile mele sunt active pe unele masini, cele ce le folosesc mai des, pe harta, hud, font in chat, font in hud.
 11. Descriere (mod de producere a problemei) : Personajul de la battlepass de la spawn civil, poate fi mutat(impins cu masina) Scurta prezentare printr-un video/serie de imagini a problemei: https://postimg.cc/gallery/3jcmh69uy/ Alte precizări: -
 12. - Nume: xTm. - Rank: 7 - Sarcina misiunii: Poza cu un admin si un helper (exceptie: cu membrii clanului) - Desfasurarea misiunii: - - Premiul: Injumatatire timp rank-up. - Alte precizari: Succes! Dovezile se iau in considerare incepand de luni (18.11.2019). Aveti timp pana Duminica (24.11.2019)
 13. In acest topic, orice rank 4+ o sa posteze in fiecare saptamana cate o misiune. - Misiunea o sa fie postata Luni la ora 00:00 si o sa se sfarseasca Duminica la ora 23:59. - Premiul este stabilit de catre organizator. - Orice rank 1-5 o sa posteze in acest topic. Primul care reuseste sa faca misiunea, este rugat sa completeze urmatorul model:
 14. »» Informatii in legatura cu inactivitatiile: - Zilele maxime de inactivitate sunt in numar de 14 pe luna. - Dupa momentul terminarii inactivitatii, se va aplica regula celor 3 ore pe saptamana. - Puteti face o cerere de inactivitate daca aveti minim 7 zile in clan. »» Model inactivitate: - Nickname: - Rank in clan: - Zile in clan + intre ce date vei fi inactiv: - Motiv inactivitate:
 15. Creat in data de: 17.11.2019 de catre xTm. »» Informatii cu privire la rank: - Rank-ul din clan se acorda pe baza acumularii unui numar de zile. - Daca aveti zilele minime necesare promovarii in rank, nu ezitati sa contactati un co-leader sau liderul clanului. Rank 1 - Se primeste automat cand jucatorul intra in clan. Rank 2 - Se primeste la 15 zile de la intrarea in clan, sau 400.000$ depusi in clan. Rank 3 - Se primeste la 30 de zile de la intrarea in clan, sau 800.000$ depusi in clan. Rank 4 - Se primeste la 45 de zile de la intrarea in clan sau 1.200.000$ depusi in clan. Rank 5 - Se primeste la 60 de zile de la intrarea in clan sau 2.000.000$ depusi in clan. Rank 6 - Se primeste atunci cand liderul considera ca meritati. »» Regulament clan: - Nu exista raport saptamanal, se tine cont de activitate, nu de un raport anume. - Un Clan Warn poate fii inlaturat la 7 zile de la primirea acestuia. - Cerearea de rank-up facuta catre lider sau co-lider se pedepseste cu o sanctiune de la clan warn pana la uninvite. - Aveti nevoie de o activitate de minim 3 ore in ultimele 7 zile. - Fiecare abatere de comportament, precum spamul, jignirea sau batjocura altor membrii din clan poate duce la sanctionarea voastra cu uninvite. - Odata intrat in clan, iti vei lua angajamentul de a avea un comportament exemplar atat in joc, cat si pe forum. - Clan Tag-ul este obligatoriu. Nepurtarea acestuia poate duce la sanctionarea voastra cu uninvite. - Toate discutiile de pe chat-ul clanului raman intre noi, nu divulgam nimic. (sanctiune: demitere) - Inactivitatea jucatorilor mai mare de 5 zile fara o cerere de inactivitate duce la demiterea voastra (pentru a depune o cerere de inactivitate, apasa click aici.) - Membrii clanului sunt obligati sa aiba un comportament adecvat cu orice jucator.
 16. Au trecut 48h de la deschiderea topicului, T/C T/C
 17. Au trecut 48h de la deschiderea topicului, T/C T/C
 18. #update Se poate lua vreo hotarare sau renuntam la idee?
 19. Bine ai venit! PS: Nu era necesar sa colorezi asa postarea.
 20. Nume: Raluca Andreea Vârstă: 17 Descriere personală: Buna,ma numesc Raluca Andreea, am frumoasa varsta de 17 ani si sunt din minunatul oras Iasi . Pot spune despre mine ca sunt o persoana sociabila ,deschisa si punctuala. Sunt o fire calma , nu sunt impulsiva. Imi place sa calatoresc si sa ma distrez cat mai mult alaturi de oamenii la care tin. Iubesc animalele mai ales pisicile deoarece am si eu una. Ador sa dansez (aceasta find pasiunea mea). In timpul liber ies cu prietenii peste tott, nu ratez nicio petrecere , cum am mai zis sunt o persoana careia ii place distractia. Imi plac petrecerile in aer liber in general. Mereu sunt cu zambetul pana la urechi si am o energie de neimaginat. Sunt o fata simpla,disciplinata,cu un suflet bun si ma dedic cu totul in ceea ce fac. Nu suport oamenii lingusitori si barfitori care au doua fete si stau prin preajma doar pentru a obtine ceea ce doresc. Am cei 7 ani de acasa si respect pe oricine indiferent de functie sau statut social. Nu prea ma pricep sa ma autodescriu prefer sa o faca oamenii din jur. Hobby-uri: Belly dance. Seriale preferate: La casa de Papel, Queen of the South, Lucifer. Nickname cu care activezi în jocuri: Raluca Ce alte jocuri mai joci?: Doar sa:mp, dar am jucat mai multe. De ce ai ales comunitatea JUNKIES: Deoarece este un server reusit si vreau sa incerc ceva nou. Ce părere ai despre platformă, dar despre server: Este unul reusit. Alte precizări?: -
 21. Follow me.💎

 22. Nu e problema la oricine.
 23. Urmeaza promovari + update 😋

 24. Yesterday
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...